Biezpiena štricele

Sastāvdaļas

  • 500 g miltu
  • 30 g rauga
  • 5 ēd.k. piena
  • 100 g margarīna
  • 175 g cukura
  • Šķipsniņa sāls
  • Vanilīns
  • 2 olas
  • 200 g biezpiena
  • 2 ēd,.k ruma
  • Sviests
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu izšķīdina siltā pienā un iejauc nedaudz mīklas.
  2. Kamēr ieraugs uzrūgst, ar mikseri saputo margarīnu, cukuru, garšvielas, olas, biezpienu un rumu.
  3. Šai masai pamazām pievieno iejavu, atlikušos miltus un samīca mīklu.
  4. Izveido klaipiņus, liek uz ietaukotās plāts un 15 minūtes uzraudzē.
  5. Iegriež kalaipiņa virsmu un cep apmēram 45 minūtes.
  6. Gatavu tūlīt pārziež ar izkausētu sviestu un pārkaisa ar pūdercukuru.
  7. Vanilīna vietā var izmantot sasmalcinātas rūgtās mandeles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi