Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena štricele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g miltu
  • 30 g rauga
  • 5 ēd.k. piena
  • 100 g margarīna
  • 175 g cukura
  • šķipsniņa sāls
  • Vanilīns
  • 2 olas
  • 200 g biezpiena
  • 2 ēd,.k ruma
  • Sviests
  • Pūdercukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu izšķīdina siltā pienā un iejauc nedaudz mīklas.
  2. Kamēr ieraugs uzrūgst, ar mikseri saputo margarīnu, cukuru, garšvielas, olas, biezpienu un rumu.
  3. Šai masai pamazām pievieno iejavu, atlikušos miltus un samīca mīklu.
  4. Izveido klaipiņus, liek uz ietaukotās plāts un 15 minūtes uzraudzē.
  5. Iegriež kalaipiņa virsmu un cep apmēram 45 minūtes.
  6. Gatavu tūlīt pārziež ar izkausētu sviestu un pārkaisa ar pūdercukuru.
  7. Vanilīna vietā var izmantot sasmalcinātas rūgtās mandeles.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas