Medus kēkss ar riekstiem un rozīnēm

Sastāvdaļas

  • 1.5 Glāze medus,glāze riekstu,glāze rozīņu,5 glāzes miltu,pusglāze cukura,1,5glāzes sviesta,3 olas,2 tējkarotes samalta kanēļa,1 tējkarote sodas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru saberž ar sviestu un olu dzeltenumiem, pievieno saputotus olu baltumus un pārējos produktus. Iemīca mīklu, saliek to formās un cep ne pārāk karstā cepeškrāsnī. - no senām latviešu receptēm,*- Briežraga sāls - sens amonija karbonāta nosaukums. Šo vielu lietoja tāpat un tiem pašiem nolūkiem.

Komentāri

Jānis 2011. gada 12. maijs 11:12
Mani fascinē teksti "cep ne pārāk karstā cepeškrāsnī." :D Nez kā to nosaka! Super! Tāpat kā būtu šķipsniņa sāls, mazliet cukura, dažas olas, ...
Ieva 2009. gada 3. jūnijs 17:55
Ļoti garšīgs sanāca, iesaku!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi