Sākums > Receptes > Deserti

Auzu pārslu torte ar apelsīniem

2006. gada 23. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Sviestā nedaudz apgrauzdē auzu pārslas.
2. Skābo krējumu samaisa ar 5 ēd.k. cukura, pievieno atdzisušas auzu pārslas un saberztus riekstus.
3. Uzbriedina 2 ēd.k. želantīna.
4. Saputo putukrējumu, pievieno mazliet cukura un atlaidinātu želantīnu.
5. Putukrējumu pievieno sagatavotajai masai, izmaisa, liek tortes formā, kurai var atverot noņemt ārmalu, un novieto leduskapī.
6. Uzbriedina 2 ēd.k. želantīna.
7. Sulu ar cukuru uzvāra, pievieno želantīnu un izkarsē.
8. Atdzesē.
9. Uz auzu pārslu masas kārto apelsīna šķēlītes, pārlej ar biezēt sākušo želeju un liek leduskapī.
Uz augšu