Auzu pārslu torte ar apelsīniem

Sastāvdaļas

  • 300 g auzu pārslu
  • 100 g sviesta
  • 75 g saberztu riekstu
  • 300 g skāba krējuma
  • 300 g saldā krējuma
  • 200 g cukura
  • 4 ēd.k. želantīna
  • ½ l apelsīnu sulas
  • 2 apelsīni

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestā nedaudz apgrauzdē auzu pārslas.
  2. Skābo krējumu samaisa ar 5 ēd.k. cukura, pievieno atdzisušas auzu pārslas un saberztus riekstus.
  3. Uzbriedina 2 ēd.k. želantīna.
  4. Saputo putukrējumu, pievieno mazliet cukura un atlaidinātu želantīnu.
  5. Putukrējumu pievieno sagatavotajai masai, izmaisa, liek tortes formā, kurai var atverot noņemt ārmalu, un novieto leduskapī.
  6. Uzbriedina 2 ēd.k. želantīna.
  7. Sulu ar cukuru uzvāra, pievieno želantīnu un izkarsē.
  8. Atdzesē.
  9. Uz auzu pārslu masas kārto apelsīna šķēlītes, pārlej ar biezēt sākušo želeju un liek leduskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi