Šokolādes zivs

Sastāvdaļas

  • ¼ l piena
  • 80 g kartupeļu milti
  • ¾ l auksta piena
  • 30 g kakao
  • 60 g cukurs
  • Mērcei
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēd.k. vaniļas cukura
  • 3 /8 l karsta piena

Pagatavošana

1 min.
  1. ¼ l Pienu samaisa ar kartupeļu miltiem.
  2. ¾ l auksta piena sajauc ar kakao pulvera un cukura, uzvāra un pieliek pienā iemaisītus miltus.
  3. Maisa aptuveni 4 minūtes, tad noņem no uguns un ielej ar aukstu ūdeni izskalotā zivs formā.
  4. Vairākas stundas, vislabāk visu nakti, atstāj sastingt.
  5. Mērci pagatavo no olu dzeltenumiem, vaniļas cukuru un, patstāvīgi maisot, pielej klāt 3/8 l karsta piena.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi