Ātrais rabarberu rausis

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 250 ml eļlļa vai kausets margarīns
  • 250 g skābs krējums vai kefīrs
  • 1 glāze cukura
  • Ap 300 miltu
  • 1 t.k. sodas
  • Naža gals sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Samaisa mīklu, kurai jābūt pabieza krējuma konsistencē. Ielej pannā, kur izsmērēta ar eļļu, izlīdzina virsū liek plani sagrieztus rabarberus, mazliet iespiež mīklā. Virsū pārkaisa ar kanēli un cukuru. Cep cepeškrāsnī ap 200 gradu temperatūrā. Gatavību pārbauda ar nazi vai kociņu. Var ēst siltu ar saldējumu vai atdzisušu. Labu apetiti! :)

Komentāri

Anita 2011. gada 23. maijs 16:14
Ļoti garda.
Taisu vienu un to pašu recepti virāks reizes.
Tikai lieku krējumu... Šodien pamēģināšu ar kefīru!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi