Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrais rabarberu rausis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 250 ml eļlļa vai kausets margarīns
  • 250 g skābs krējums vai kefīrs
  • 1 glāze cukura
  • Ap 300 miltu
  • 1 t.k. sodas
  • Naža gals sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Samaisa mīklu, kurai jābūt pabieza krējuma konsistencē. Ielej pannā, kur izsmērēta ar eļļu, izlīdzina virsū liek plani sagrieztus rabarberus, mazliet iespiež mīklā. Virsū pārkaisa ar kanēli un cukuru. Cep cepeškrāsnī ap 200 gradu temperatūrā. Gatavību pārbauda ar nazi vai kociņu. Var ēst siltu ar saldējumu vai atdzisušu. Labu apetiti! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas