Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gaļas un skābu gurķu soļanka

Gaļas un skābu gurķu soļanka

FOTO: Depositphotos.com

Ja grib sātīgāku zupu, tajā var vārīt arī sagrieztus kartupeļus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g liellopu gaļa
  • 100 g vārīta šķiņķa
  • 150 desas
  • 30 g nieru (nav obligāti)
  • 50 g sīpolu
  • 50 g skābu gurķu
  • 40 g tomātu biezeņa
  • 10 g sviesta
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Skābais krējums pasniegšanai
  • Olīvas pasniegšanai
  • Pētersīļi pasniegšanai
  • Citrons pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. No liellopu gaļas un kauliem vāra buljonu.
  2. Sīpolus sagriež salmiņos, apcep sviestā, pievieno tomātu biezeni, sautē mīkstus.
  3. Skābus gurķus nomizo, atdala sēklas un sagriež salmiņos. Verdošā buljonā liek gurķus un uzvāra.
  4. Pievieno apceptos sīpolus, garenos gabalos sagrieztus gaļas produktus (gaļu, šķiņķi, desu), piparus, sāli un vāra vēl 5 minūtes.
    Pirms pasniegšanas soļankā liek krējumu, pētersīļus.
    Labu apetīti!
    Pievieno apceptos sīpolus, garenos gabalos sagrieztus gaļas...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas