Ābolu "pirāgs"i

Sastāvdaļas

  • Ābolu sula (īsta no pagraba 3 litru burkā)
  • Paciņa kanēļa
  • Degvīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Glāzē sajauc 50:50 ābolu sulu ar degvīnu (nevajadzētu īpaši pārcensties). tam pārkaisa kanēli. un tad rauj visu laukā. Ticiet man, garša daudz neatšķiras no ābola pīrāga. Brīdinu, pārlieka alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai. Bet ir vērts nogaršot

Komentāri

Zuze 2011. gada 6. novembris 12:36
Šis ir vienīgais ko es vispār dzeru :D
Buda 2009. gada 21. decembris 15:40
Nenormāli interesanti un asprātīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi