Grillēta liellopu gaļa ar tacos

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa
  • Tacos
  • Jalepeno pipari
  • Siers
  • Saldais krējums
  • Tomāti
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Plānās šķēlītēs sabriestu liellopu gaļu kārto uz grilla.
  2. To aplej ar eļļu, kā arī var pievienot – ķiploku – tomātu salsu.
  3. Kad gaļa gatava, to kārto uz tacos kukurūzas čipsiem.
  4. Pievieno tomātus, jalepenos piparus.
  5. Pārlej ar siera mērci.
  6. Rotā ar zaļumiem.
  7. Siera mērce:
  8. Katliņā ielej saldo krējumu.
  9. Pievieno smalki sagrieztu sieru.
  10. Vārot maisa.

Komentāri

???/// 2016. gada 6. novembris 20:33
lieliska recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi