Liellopu gaļa "neatkarības diena" 2

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa
  • Siers
  • Cukini
  • Saldie pipari
  • Tomāti
  • Tortilas
  • Krējums
  • Jalepeno pipari
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukini, saldos piparus, kā arī tomātus sagriež gabaliņos un liek karsēties pannā.
  2. Pievieno vīna mērci ar pipariem .
  3. Citā pannā apcep liellopu gaļu, kas sagriezta gabaliņos.
  4. Kad tā mazliet apcepusi, pievieno dārzeņiem un sutina kopā.
  5. Sacepumam pievieno ķiploku – tomātu salsu , kā arī ananāsu salsu.
  6. Maisījumu kārto tortilās, pievieno sieru un ietin.
  7. Dekorē ar krējumu un tomātiem, kā arī jalepeno pipariem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi