Rudens sautējumsi

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Brokoļi
  • Kāposts
  • Tomāti
  • Kabacis
  • Zirņi(svaigi un ja ir)
  • 1 vai 2as paciņas kauseetā siera ar salami

Pagatavošana

1 min.
  1. ielej katliņā apmēram trešdaļu ūdens, un vāra kartupeļus un burkānus, sagrieztus apmēram 2x2 cm... kad tie kļuvuši mīksti pievieno gabalos sagrieztus brokoļus, kāpostus, un tad zirņus... labums tāds, ka nekas nav smalki jaagriež. Pēc tam apmēram 1cm biezās šķēlēs sagrieztu kabaci. Kad tas kļuvis caurspīdīgs ,tad uzgriež pa virsu tomātus. Jāatceras, ka nevajag maisīt. Atkarībā no katla lieluma liek klāt 1u vai 2as paciņas siera kauseta.Proporcijām nav īpašas nozīmes... liek tik cik ir un cik gribas...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi