Biezeņa suflēi

Sastāvdaļas

  • 1 olas baltums
  • 4 ēdamkarotes ābolu
  • Ērkšķogu
  • Rabarberu vai citu augļu biezeņa
  • 1 ēdamkarote cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olas baltumu, līdz izveidojas biezas putas,tad pievieno biezeni un cukuru. puto visu kopā, līdz putas kļūst vienmērīgi gaišas un cukurs ir izkusis.
  2. Jāēd nekavējoties ar pienu vai saldo krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi