Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Siļķe ar biezpienu un jaunajiem kartupeļiem

2006. gada 22. maijs
Foto: Depositphotos.com
Vienkārša ideja izcilai maltītei!
Pagatavošana
50 min
1. Jaunos kartupeļus kārtīgi nomazgā, vāra ar visu mizu sālsūdenī līdz gatavi .
2. Sagriež lociņus un redīsus, pievieno biezpienam, papildina ar sāli un pipariem, samaisa. Nedaudz zaļumus atstāj dekoram.
3. Siļķi sagriež sev tīkamos gabalos.
4. Kad kartupeļi gatavi, nokāsti, kārto porcijas: kartupeļi, siļķe, biezpiens. Papildus svaigumam, labi iederēsies arī svaiga gurķa škēlītes.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu