Nūdeles amerikāņu gaumēii

Sastāvdaļas

  • Smalkās nūdeles
  • Nedaudz eļļas apcepšanai
  • Garšvielas pēc garšas
  • Ūdens un pāri palikušie gaļas produktu gabaliņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalkās nūdeles uz pannas ar vāku apcep eļļa līdz zeltainai krāsai, pievieno garšvielas (Vegeta, sasmalcināts buljona kubiņš u.t.t., uzlej verdošu ūdeni apmēram divus pirkstus virs nūdelēm, pievieno jebkurus gaļas produktus (desas, cīsiņu gabaliņus, konservus vai citu) un uzliek vāku. Pasautē kamēr viss ūdens iesūcies nūdelēs (apm. 10-12 min.). Ēd ar ketčupu, sieru vai krējumu. Ātri, viegli un var izmantot visus pāri palikušos gabaliņus

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi