Trakais makaronsi

Sastāvdaļas

  • 0.5 Makaroni-kādi nu ir tādi nu ir 0,5kg
  • 0.4 malta gaļa ap 0,4kg
  • Tomāti-svaigi 3normāla lieluma
  • Gurķi-marinēti vai skābēti(mazie gurķīši) kādi 10
  • 0.5 krējums 0,5kg
  • Tomētu mērce-Spilvas pāris ēdamkarotes
  • Garšvielas- maltai gaļai

Pagatavošana

1 min.
  1. Protams ir jāsāk ar pašu galveno sastāvdaļu MAKARONIEM - liekam tos vārīties. Pa to laiku kamēr mums vārās makaroni. Darbosimies ar tā saucamo mērci - cepam malto gaļu ar visām garšvielām(garšvielas liekam pēc patikšanas). Pa to laiku sagriežam tomātus un gurķus gabaliņos, kā nu patīk - lielākiem vai mazākiem, tā ir gaumes lieta. Kad gaļa ir gatava, tad pieliekam klāt sagriestos tomātus un gurķus. Ļaujam tam visam kādu laiku pasutināties-pacepties līdz tomāti kļūst mīksti(sāk jukt ārā). Kad tas ir gatavs tad liekam klāt krējumu un tomātu mērci. Visu to samaisa kopā un gaida kad sāk burbuļot.
  2. Pa to laiku kamēr taisījām "mērci" būs arī gatavi makaroni, tos protams nokāšam noskalojam ar aukstu ūdeni un pēc tam iemaisam margarīnu vai sviestu(druscītiņ, tikai lai nesaliptu makaroni).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi