Lazanja ar malto gaļui

Sastāvdaļas

  • 250 g zaļo lazanjas plākšņu
  • 700 g maltas liellopu gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 ēdamk. eļļas
  • Sāls
  • Maltie pipari
  • 2 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
  • 100 g rīvēta siera
  • ½ l gaļas buljona

Pagatavošana

1 min.
  1. Lazanjas plāksnes novāra. Maltajai gaļai pievieno sāli piparus, ķiplokus, samīca. Sīpolus sasmalcina, apcep uz pannas caurspīdīgus, pievieno malto gaļu un maisot turpina cepšanu 5 minūtes, pašās beigās pievieno pētersīļus. Cepamajā formā kārtās liek lazanjas plāksnes un maltās gaļas pildījumu, tad visu uzmanīgi pārlej ar buljonu. Formu nosedz ar vāku vai foliju. Cep 40 minūtes cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā. Piecas minūtes pirms gatavības pārkaisa ar sarīvētu sieru. Pasniedz ar vārītām pupiņām un sarkanajiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi