Gardie makaronii

Sastāvdaļas

  • Makaroni (caurulītes)apm. 300 g
  • Saldais krējums 250ml
  • 5 olas
  • 6 šķēlītes bekona
  • Parmezānas siers 125 g
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Mērce:
  2. Bekona šķēlītes sagriež strēmelītēs, liek cepties, līdz paliek caurspīdīgas, noņem no pannas un uz salvetes notecina liekos taukus. Saputo saldo krējumu (nedaudz līdz sāk biezēt), atsevišķā traukā saputo olas.Sajauc visu kopā lēnā, iecilā sarīvētu sieru, iemaisa sāli un rupji maltus piparus.
  3. Makaronus vāra sālsūdenī, kam pievienota ē/k eļļas.
  4. Gatavus makaronus nokāš ieber bļodā un vēl karstus pārlej ar mērci, visu samaisa, liek uz šķīvjiem un pārkaisa ar nedaudz siera.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi