Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Karaliskās zustrenesii

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg ērkšķogas(vēlams lielas),1 kg cukurs,glāze ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ērkšķogām notīra kātiņus un ziedus, izņem sēklas.Iztīrītās ērkšķogas apber ar pusi cukura un ļauj sacukuroties līdz izdalās sīrups. Sīrupu nolej un vāra kopā ar atlikušo cukuru un glāzi ūdens.Kad viss cukurs ir izkusis,pievieno ērkšķogas un vāra apm.30 minūtes.Tad ogas atdzesē un vāra no jauna.Noputo un vāra kādu pusstundu, līdz sīrups ir sabiezējis un ogas kļuvušas dzintaraini zeltainas.Karstu ievārījumu pilda burciņās un aizvāko.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas