Pica quattro formaggi

Sastāvdaļas

  • 50 g mocarellas siera
  • 50 g gorgondzolas vai Rokforas siera
  • 50 g mīkstā kazas siera
  • 50 g parmezāna vai Rigamont siera
  • Saldētā picas mīkla
  • Mērces PICAS PAMATPILDĪJUMS

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C.
  2. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto picas pamatpildījuma mērci, pārkaisi ar pamatpildījuma sieru.
  3. Pārējos sierus liec katru savā ceturtdaļā vai veido citu kombināciju.
  4. Cep astoņas minūtes un uzmanies, lai sieri neizkūst pārāk daudz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi