Marinēti mazsaliti gurķīšii

Sastāvdaļas

  • Aptuveni 2kg gurķu uz 3L burku
  • Zaļumi (dažādi)
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Cukurs
  • Etiķis
  • Karsts udens

Pagatavošana

1 min.
  1. visu samet burkā (mix)
  2. - ieber ēd. karoti rupjā sāls,
  3. - ēd. karoti cukura
  4. - ēd. karoti galda etiķa (bet ne esences)ja ir esence, tad kādu tējkaroti lej ne vairaak!.
  5. - aplej ar karstu udeni, bet ne vārošu.
  6. - pakrata burku, lai labāk samaisās

Komentāri

karina 2013. gada 31. jūlijs 22:58
man liekas ap 2 dienam jo draudzenei ari staveja 2 dienas un gatavs
katija 2009. gada 4. septembris 08:00
cik ilgi tādi gurķīši var uzglabāties burkās?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi