Austersēņu karbonādeiii 2

Sastāvdaļas

  • Bērzlapes (cik var salasīt) - vislabāk "lielos plāceņus"
  • Mīkla - olas, milti, krējums, garšvielas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. bērzlapes vēlams notīrīt no meža smalkumiem,olas, miltus, skābo krējumu, garšvielas samaisīt krējuma konsistencē, sēnes (svaigas)apmērcēt sagatavotajā mērcē un likt cepties labi sakarsušā panna. Kad mīkla ir apcepusies - varētu teikt zeltaini brūna, sēņu karbonādes ir gatavas. Katru gadu gaidu sēņu laiku, lai varētu savu iemīloto ēdienu nobaudīt

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi