Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītas sampinjonu cepurītesii

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12 palielas sēnes
  • 1 citronu sula
  • 100 g sviesta
  • 2 olas
  • Sāls
  • Nedaudz piena
  • 200 g rīvmaizes
  • 50 g šķiņķa
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes notīra, nogriež un sakapā kātiņus. Cepurītes (bez mizas) liek marinēties citronu sulā (var pievienot mazliet ūdens). Pusi sviesta saputo ar sāli un olas dzeltenumiem, pievieno ar pienu samitrinātu rīvmaizi, kapātu šķiņķi un sēņu kātiņus, sakapātus pētersīļus. Iecilā stingri saputotus olu baltumus. Sadala 12 porcijās. Sēņu cepurītēm notecina lieko mitrumu un pilda tajās sagatavoto masu. Ar atlikušo sviestu ieziež cepamo trauku, sakārto tajās sēnes un cep karstā krāsnī

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas