Pildītas sampinjonu cepurītesii

Sastāvdaļas

  • 12 palielas sēnes
  • 1 citronu sula
  • 100 g sviesta
  • 2 olas
  • Sāls
  • Nedaudz piena
  • 200 g rīvmaizes
  • 50 g šķiņķa
  • Pētersīļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes notīra, nogriež un sakapā kātiņus. Cepurītes (bez mizas) liek marinēties citronu sulā (var pievienot mazliet ūdens). Pusi sviesta saputo ar sāli un olas dzeltenumiem, pievieno ar pienu samitrinātu rīvmaizi, kapātu šķiņķi un sēņu kātiņus, sakapātus pētersīļus. Iecilā stingri saputotus olu baltumus. Sadala 12 porcijās. Sēņu cepurītēm notecina lieko mitrumu un pilda tajās sagatavoto masu. Ar atlikušo sviestu ieziež cepamo trauku, sakārto tajās sēnes un cep karstā krāsnī

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi