Mērce picas pamatpildījums

Sastāvdaļas

  • 4 lieli tomāti
  • ½ tējk. kaltētu raudeņu jeb oregano
  • ½ tējk. bazilika
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • Sāls
  • Melnie un baltie pipari
  • 480 g parmezāna, Rigamont vai cita labi kūstoša siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus applaucē, novelc miziņu, izņem sēklas un sagriez palielos gabalos.
  2. Liec tos jaucējā, pievienojot garšvielas, sāli un pakāpeniski pielejot eļļu, līdz mērce ir viendabīga. Sagatavoto mērci vari likt burciņā un uzglabāt ledusskapī līdz nākamajai dienai.
  3. Sieru izmanto, kad tiek gatavotas picas.
  4. Ar to pārklāj tomātu mērci, pēc tam liek katras konkrētas picas pildījumu.
  5. Sieru sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
  6. Katrai picas pamatnei paredzēti 80 g siera.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi