Pica marinara

Sastāvdaļas

  • 6 ķiršu tomāti
  • 40 g saldētu garneļu
  • 50 g laša filejas
  • 40 g konservētu mīdiju
  • 50 g saldētas kalmāra filejas
  • 1 vidējs sīpols
  • 1 ēd.k. sausā baltvīna
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 citrons
  • Sāls
  • Pipari
  • Mērce PICAS PAMATPILDĪJUMS

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C temperatūrai.
  2. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar sieru.
  3. Sagriez tomātus uz pusēm.
  4. Sīpolu sagriez pusripiņās.
  5. Virsū kārto tomātus un sīpolus, garneles, kubiņos sagrieztu lasi, mīdijas un sagrieztu kalmāru. Baltvīnu sajauc ar saspiestu ķiploku, sāli un pipariem un pārlej jūras veltēm.
  6. Cep 15 minūtes.
  7. Klāt vari pasniegt daiviņās sagrieztu citronu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi