Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti šampinjoni budapeštaii

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g lielu šampinjonu
  • Sāls
  • Pipari
  • 50 g miltu (2 ēdamk.)
  • 2 olas
  • 150 g rīvmaizes
  • 200 g cūku tauku
  • 1 saišķis pētersīļu
  • Sviests
  • Tatāru mērcei
  • 100 ml baltvīna
  • ½ citronu sulas
  • 30 g sinepju
  • 20 g pūdercukura
  • Sāls
  • Pipari
  • 100 ml saldā krējuma
  • 300 g majonēzes
  • Vorčesteras mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus notīra, pamatīgi nomazgā un atdala kātiņus. Cepurītes apkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos, olā, rīvmaizē. Cep karstos taukos. Sakapātus pētersīļus drusku uzkarsē nelielā sviesta daudzumā un uzlej sēnēm. Mērces sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz asevišķā traukā.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas