Cepti šampinjoni budapeštaii

Sastāvdaļas

  • 750 g lielu šampinjonu
  • Sāls
  • Pipari
  • 50 g miltu (2 ēdamk.)
  • 2 olas
  • 150 g rīvmaizes
  • 200 g cūku tauku
  • 1 saišķis pētersīļu
  • Sviests
  • Tatāru mērcei
  • 100 ml baltvīna
  • ½ citronu sulas
  • 30 g sinepju
  • 20 g pūdercukura
  • Sāls
  • Pipari
  • 100 ml saldā krējuma
  • 300 g majonēzes
  • Vorčesteras mērce

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus notīra, pamatīgi nomazgā un atdala kātiņus. Cepurītes apkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos, olā, rīvmaizē. Cep karstos taukos. Sakapātus pētersīļus drusku uzkarsē nelielā sviesta daudzumā un uzlej sēnēm. Mērces sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz asevišķā traukā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi