Vistas rulete maizes kvasa mercēii

Sastāvdaļas

  • 1.2 kg vistas, 1,5 litri Kvasa, 500 gr saldā krējuma, 2 sīpoli, 8 lieli kartupeļi, 200 gr saldkrējuma sviesta, sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistai izņem kaulus un nedaudz izklapē. Ieziežiem ar sāli un pipariem. Satin ruletes formā un apsien ar aukliņu. Liek cepties cepeškrāsnī 170 grādu tepperatūrā 45 minūtes. Katras 10 minūtes vistu pārlej ar glāzi kvasa. Kad vista gatava, noņem aukliņu un sagriež gabālos, nu apmēram 4 porcijās.
  2. Mērcei: sīpolus sagriež smalkos kubiņos un apcep sviestā, pievieno saldo krējumu, uzvāra un pievieno kvasu, kur cepusies vista. Garšai pieliek sāli un piparus. Pēc vajadzības ietumē ar kartupeļu cieti.
  3. Kartupeļus rūpīgi nomazgā, ietin folijā un cep kopā ar vistu. Pasniedzot iztin no folijas, pārgriež un ieliek tajos sviestu, lai tas pamazām kustu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi