Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 1-2 olas
  • Milti (filejas panēšanai)
  • Sāls
  • Pipari
  • Taukvielas cepšanai
  • Mērcei:
  • 2 ēd. k. Franču sinepes "Dijon"
  • 2 ēd. k. medus
  • 1 ēd. k. sojas mērces
  • 3-4 ēd. k. olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pagatavo medus un sinepju glazūru. Ieliec bļodā medu, sinepes, pielej sojas mērci un olīveļļu. Visu sajauc viendabīgā masā. Tai jābūt tekošai kā medum.
  2. Vistas fileju sagriež maksimāli vienāda izmēra gabaliņos, apkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Apviļā miltos, tad sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava.
  4. Beigās pārlej pāri sagatavoto glazūru, kārtīgi samaisa un uzkarsē.

    Lai labi garšo!
    Beigās pārlej pāri sagatavoto glazūru, kārtīgi samaisa un uz...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas