Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Vistas fileja sinepju un medus glazūrā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 1-2 olas
  • Milti (filejas panēšanai)
  • Sāls
  • Pipari
  • Taukvielas cepšanai
  • Mērcei:
  • 2 ēd. k. Franču sinepes "Dijon"
  • 2 ēd. k. medus
  • 1 ēd. k. sojas mērces
  • 3-4 ēd. k. olīveļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pagatavo medus un sinepju glazūru. Ieliec bļodā medu, sinepes, pielej sojas mērci un olīveļļu. Visu sajauc viendabīgā masā. Tai jābūt tekošai kā medum.
  2. Vistas fileju sagriež maksimāli vienāda izmēra gabaliņos, apkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Apviļā miltos, tad sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava.
  4. Beigās pārlej pāri sagatavoto glazūru, kārtīgi samaisa un uzkarsē.

    Lai labi garšo!
    Beigās pārlej pāri sagatavoto glazūru, kārtīgi samaisa un uz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi