Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar kariju un čilii

2006. gada 22. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un uzliek uz pannas cepties, kad fileja ir gandriz gatava pievieno kukurūzu un zaļos zirnīšus. Garšvielas ,lai katrs liek pēc saviem ieskatiem, man garšo ass tamdēļ es čilī nežēloju. Pievieno saldo krējumu, lai veidotos minimāls šķidrumiņš, nu kādus 150/200 ml, var protams arī vairāk.
2. Šeit apraktītie daudzumi ir paredzēti aptuveni uz 4 cilvēkiem, viss atkarīgs no tā, cik katrs taisās apēst:)
3. Ēdiens ir satīgs, satīgs ne tāda ziņā, ka uzbaros lielāku riepu, bet tādā ziņā, ka daudz nemaz nevar apēst, lai gan gribas ēst vēl un vēl
Uz augšu