Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīvmaizē cepti cāļii

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 uz pusēm sadalīts cālis
  • 100 g sviesta
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļi
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 zariņš bazilika
  • ½ gl. rīvmaizes
  • ½ gl. svaiga krējuma
  • Ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sautēkamā traukā liek sviestu, sadalīto cāli, garšvielas un lēni cep, bieži aplaistot ar radušos mērci, lai gaļa ar to piesātinātos. Gatavo cāli no mērces izņem, pārziež ar olu dzeltenumu, apviļā rīvmaizē. Tad cāli pārlej ar kausētu sviestu un vēlreiz pārziež ar olu dzeltenumu, apber ar rīvmaizi. Šādi sagatavotu cāli cepeškrāsnī apcep zeltainu. Apgroza cāli uzmanīgi, lai nesabojātu rīvmaizes garozu. Pasniedz ar mērci, kurā tas sautējas. Kā piedevu var dot ceptus kartupeļus (veselus), sautētus burkānus ar zaļajiem zirnīšiem, ziedkāpostus, apceptas maizītes
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas