Jērgaļas desiņa ar skābajiem kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 500 g saldētu jērgaļas desiņu
  • 1 l skābo kāpostu ar sulu bez burkāniem
  • 1 ēd.k. sāls
  • 1 ēd.k. cukura
  • 100 g jēra tauku vai bekona šķēlītes

Pagatavošana

1 min.
  1. Vāri kāpostus.
  2. Lielā katlā liec kāpostus ar visu sulu un sautē tos uz ļoti mazas uguns.
  3. Sautē lēni, bieži maisot, lai nepiedeg.
  4. Pannā sacep jēra taukus.
  5. Vari izmantot tos, ko atgriezi no šķiņķa, gatavojot konfitu.
  6. Ja nav jēra tauku, sagriez strēmelītēs bekonu un arī sacep pannā.
  7. Pieber sāli un cukuru.
  8. Visu sabrūnini un pievieno kāpostiem.
  9. Cep desiņas.
  10. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C.
  11. Pārgriez desiņas uz pusēm.
  12. Pannā uzkarsē eļļu un liec desiņas apcepties. Pēc tam pārliec tās cepešpannā un liec cepeškrāsnī cepties 4 minūtes.
  13. Šķīvī liec kāpostus, ar divām ēdamkarotēm veidojot lodītes, un pāri liec izcepto jēra desiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi