Vēžu astīšu salāti ar avokado un aveņu mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g vēžu astīšu
  • 2 avokado
  • 120 g hurmas
  • 1 selerijas kāts
  • ½ citrona sulas
  • Rotāšanai
  • 50 g aveņu (svaigu vai saldētu)
  • Mērcei
  • 150 g aveņu
  • 1 ēdamkarote medus
  • 2 tējkarotes Dižonas sinepju
  • 1 ēdamkarote balzametiķa
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Avokado nomizo, sagriež paprāvos kubiciņos un aprasina ar citrona sulu.
  2. Hurmu nomizo un sagriež daiviņās.
  3. Selerijas kātu sagriež šaurās strēmelītēs.
  4. Avenes sakuļ jaucējā.
  5. Iemaisa medu, sinepes un balzametiķi.
  6. Lēnām kuļot, pievieno olīveļļu.
  7. Mērci pārlej salātiem.
  8. Iecilā vēžu astītes.
  9. Rotā ar avenēm.

Komentāri

Inese Feldmane 2014. gada 31. oktobris 19:40
Pārāk daudz saldu sastāvdaļu, man pietrūka sāļuma un asuma, nācās improvizēt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi