Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marinētas ceptas reņģes ar marinētu ķirbi un miso čipsu

2006. gada 22. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Gatavo reņģes.
2. Iztīri reņģes, nosusini un apcep.
3. Visas marinādes sastāvdaļas liec katlā un uzvāri, nedaudz atdzesē un pārlej reņģēm. Marinē diennakti.
4. Marinē bietes.
5. Nomizo tās un sagriez 1×1 cm kubiņos. Marinādes sastāvdaļas uzvāri, nedaudz atdzesē un pārlej bietēm.
6. Marinē diennakti.
7. Marinē ķirbi.
8. Sagriez to 1×1 cm kubiņos.
9. Visas marinādes sastāvdaļas uzvāri, nedaudz atdzesē un pārlej ķirbja kubiņiem.
10. Marinē diennakti.
11. Cep čipsus.
12. Gaišo miso pastu izzied ļoti plānā kārtā uz cepampapīra un kaltē cepeškrāsnī 70 °C 6 stundas.
13. Pasniedz.
14. Gurķi sagriez plānās garenās šķēlēs, liec virsū dažus kubiņus ķirbja, bietes, tad reņģi, uz tās — miso pastas čipsu.
Uz augšu