Zaļais sautējums

Sastāvdaļas

  • 200 g liellopu filejas vai vistas filejas
  • 1 cukīnī
  • ½ baklažāns
  • Spināti
  • Dilles
  • 1 ķiplokdaiviņa
  • Maltie melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Fileju sagriež 3X1 cm. strēmelēs.Liek pannā,pievienojot garšvielas..sāli,piparus,ķiplokdaiviņu sarīvētu un sautē 15.min.Pēc tam pievieno cukīnī un baklažānu,kuri sagriezti palielos kubiņos un sautē vēl piecas mīnūtes.1.min.pirms noņemat no plīts pievienojat sakapātus spinātus,dilles.
  2. Labu apetīti:))

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi