Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
1
Jaunākie Vecākie
V
Valda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vispirms jāpiepilda un tikai tad jāsatin, nevis otrādi, citādi tas, kas rakstīts receptē, ir kā uzvilkt zābakus un tikai pēc tam zeķes. Starp citu, mīklu labāk gatavot mājās - no svaigas (nevis saldētas un atlaidinātas) iznāk gardāk. Un otra lieta - kārtainā mīkla nav obligāti ar raugu. Plus, jāizrullē nevis nedaudz, bet viendabīgi plānu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Uzkodas

Jaunākās receptes