Sastāvdaļas
- 120 g kārtainās mīklas ar raugu
- 1 sakulta ola
- 50 g kviešu miltu
- Pildīšanai
- Šķiņķis un tomāti
- Mocarellas siers un tomāti
- Brī siers
- Ementāles siers
- Svaigi gurķi
- Izcep kruasānus.
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 °C.
- Mīklu atlaidini istabas temperatūrā.
- Apkaisi ar miltiem un nedaudz izrullē.
- Sagriez trīsstūros un sarullē no resnākā gala uz smaili.
- Pārzied ar sakultu olu.
- Ļauj uzbriest 5 minūtes istabas temperatūrā, pēc tam cep 8 minūtes.
- Piepildi kruasānus.
- Kad tie atdzisuši, pārgriez uz pusēm. Vienā no kruasāniem ieliec sagrieztu brī, otrā — Ementāles sieru un gurķi, trešajā — mocarellas sieru un tomātus, ceturtajā — šķiņķi un tomātus.
2010. gada 19. decembris 21:01
Vispirms jāpiepilda un tikai tad jāsatin, nevis otrādi, citādi tas, kas rakstīts receptē, ir kā uzvilkt zābakus un tikai pēc tam zeķes. Starp citu, mīklu labāk gatavot mājās - no svaigas (nevis saldētas un atlaidinātas) iznāk gardāk. Un otra lieta - kārtainā mīkla nav obligāti ar raugu. Plus, jāizrullē nevis nedaudz, bet viendabīgi plānu.
Pievienot komentāru
Uzkodas
Cīsiņu mūmijas Halovīnam
Kausētā siera un jogurta - diļļu mērce
Kraukšķīgie sīpolu riņķīši ar alus mīklā
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

12 sātīgi un sildoši sautējumi aukstajām dienām

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2722 skatījumi -
Mammas kotletes
2382 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
2179 skatījumi -
Labākā soļanka
2176 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1961 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
1933 skatījumi -
Dārzeņi Klintsona ģimenes gaumē
1631 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1557 skatījumi
Komentāri