Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kruasāns

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 120 g kārtainās mīklas ar raugu
  • 1 sakulta ola
  • 50 g kviešu miltu
  • Pildīšanai
  • šķiņķis un tomāti
  • Mocarellas siers un tomāti
  • Brī siers
  • Ementāles siers
  • Svaigi gurķi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Izcep kruasānus.
  2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 °C.
  3. Mīklu atlaidini istabas temperatūrā.
  4. Apkaisi ar miltiem un nedaudz izrullē.
  5. Sagriez trīsstūros un sarullē no resnākā gala uz smaili.
  6. Pārzied ar sakultu olu.
  7. Ļauj uzbriest 5 minūtes istabas temperatūrā, pēc tam cep 8 minūtes.
  8. Piepildi kruasānus.
  9. Kad tie atdzisuši, pārgriez uz pusēm. Vienā no kruasāniem ieliec sagrieztu brī, otrā — Ementāles sieru un gurķi, trešajā — mocarellas sieru un tomātus, ceturtajā — šķiņķi un tomātus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas