Kruasāns

Sastāvdaļas

  • 120 g kārtainās mīklas ar raugu
  • 1 sakulta ola
  • 50 g kviešu miltu
  • Pildīšanai
  • Šķiņķis un tomāti
  • Mocarellas siers un tomāti
  • Brī siers
  • Ementāles siers
  • Svaigi gurķi

Pagatavošana

20 min.
  1. Izcep kruasānus.
  2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 °C.
  3. Mīklu atlaidini istabas temperatūrā.
  4. Apkaisi ar miltiem un nedaudz izrullē.
  5. Sagriez trīsstūros un sarullē no resnākā gala uz smaili.
  6. Pārzied ar sakultu olu.
  7. Ļauj uzbriest 5 minūtes istabas temperatūrā, pēc tam cep 8 minūtes.
  8. Piepildi kruasānus.
  9. Kad tie atdzisuši, pārgriez uz pusēm. Vienā no kruasāniem ieliec sagrieztu brī, otrā — Ementāles sieru un gurķi, trešajā — mocarellas sieru un tomātus, ceturtajā — šķiņķi un tomātus.

Komentāri

Valda 2010. gada 19. decembris 21:01
Vispirms jāpiepilda un tikai tad jāsatin, nevis otrādi, citādi tas, kas rakstīts receptē, ir kā uzvilkt zābakus un tikai pēc tam zeķes. Starp citu, mīklu labāk gatavot mājās - no svaigas (nevis saldētas un atlaidinātas) iznāk gardāk. Un otra lieta - kārtainā mīkla nav obligāti ar raugu. Plus, jāizrullē nevis nedaudz, bet viendabīgi plānu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi