Kruasāns

2006. gada 22. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
20 min
1. Izcep kruasānus.
2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 °C.
3. Mīklu atlaidini istabas temperatūrā.
4. Apkaisi ar miltiem un nedaudz izrullē.
5. Sagriez trīsstūros un sarullē no resnākā gala uz smaili.
6. Pārzied ar sakultu olu.
7. Ļauj uzbriest 5 minūtes istabas temperatūrā, pēc tam cep 8 minūtes.
8. Piepildi kruasānus.
9. Kad tie atdzisuši, pārgriez uz pusēm. Vienā no kruasāniem ieliec sagrieztu brī, otrā — Ementāles sieru un gurķi, trešajā — mocarellas sieru un tomātus, ceturtajā — šķiņķi un tomātus.
Uz augšu