Cūkgaļas šašliks marinēts ar maizi un alu

Cūkgaļas šašliks marinēts ar maizi un alu
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkkgaļas
  • 1.5 kg sīpolu
  • 2/3 rupjmaizes ķieģelīša
  • 0.5 l gaišā alus
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

500 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos un bļodā kādu brīdi kārtīgi mīca un klapē.
  2. Pievieno sāli, piparus un sadrupinātu maizi, atkal pamīca.
  3. Tad pievieno sagrieztus sīpolus un atkal pamīca un noliek marinēties uz 8 stundām.
  4. 1 stundu pirms cepšanas pievieno alu. Cepot arī vēlams aplaistīt ar alu.

    Lai labi garšo!
    1 stundu pirms cepšanas pievieno alu. Cepot arī vēlams aplai...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi