Hasaja šašliksiii

Sastāvdaļas

  • Gaļa (cūkas vai liellopa)
  • Sīpols
  • Pipari maltie
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņemam gaļu griežam palielos gabalos, bļodā iekšā, sīpols pa virsu (cik nav žēl, par daudz nebūs) pipari, sāls, izmaisam un lai pastāv vismaz 3 stundas, bet labāk uz nakti vai visu dienu, slogu nevajag, un uz iesmiem virsū (tikai ne sīpolus, tie dod rūgtumu) šitā man iemācīja Hasajs, laikam azeirbajdžānis jamais bij

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi