Zivs pie dabas krutsi

Sastāvdaļas

  • Zivis (vislabāk svaigi nomakšķerētas)
  • Svaigi zaļumi
  • Sāls, pipari
  • Vārītas olas
  • Varianti: paprika, sīpoli, ķiploks (var izmantot vai nu olas vietā vai miksēt)
  • Follija
  • Ugunskurs
  • Restītes (var arī cept oglēs)

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis notīra, izķidā. Ierīvē ar sāli un pipariem gan no iekšpuses, gan no ārpuses.
  2. Pilda ar maisījumu no olas un zaļumiem, vai citas variācijas. Ietin follijā un liek cepties vai nu uz restītēm vai oglēs. Cep apmēram 20-40 min. (gatavība jāskatās, dažādas zivis un dažādi pildījumi var cepties atšķirīgi). Garšīgi kopā ar varītiem vai ugunskurā ceptiem kartupeļiem un aliņu vai šņabīti.

Komentāri

Artis 2016. gada 28. maijs 19:58
Ļoti garšīgi un vienkārši gatavojama! Pildījumam ņēmu vārītās olas, zaļumus un krējumu - maiga piedeva, kas nenomāc zivju (līdaka un līnis) garšu. Arī pārējie ģimenē maltīti novērtēja kā lielisku!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi