Zivju zupa ar kartupeļiem un tomātiemiii

Sastāvdaļas

  • 800 - 1000 g gaļīgu zivju
  • 1 pētersīļa sakne
  • 2 sīpoli
  • 600 g kartupeļu
  • 400 g tomātu
  • 1 ½ ēdamk. sviesta
  • 1 -2 lauru lapas
  • 3 -5 melnie pipargraudi
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis apstrādā kā parasti, sadala filejās ar ādu un bez asakām. Sagriež porciju gabalos, apsāla un līdz izmantošanai novieto vēsā vietā. No zivju pārtikas atkritumiem - galvas (bez žaunām), spurām, asakām- vāra buljonu. Gatavu buljonu izkāš, uzvāra, ieliek nomizotus sagrieztus kartupeļus, sīpolus un pētersīļu sakni. Vāra 20 minūtes, pēc tam pievieno zivis, garšvielas, sagrieztus tomātus un vāra vēl 20-25 minūtes. Noņem no uguns, un uzreiz pievieno sviestu. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi