Zivju sacepumsiii

Sastāvdaļas

  • 1 kg sama gaļas, līdaku vai karpu
  • 600 g ar mizu vārītu kartupeļu
  • Sāls
  • 300 zivju mērces
  • Rīvmaize
  • 50 g sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sagriež gabalos, saliek ietaukotā porciju panniņā vai "pīlē", apliek ar novārītiem, šķēlēs sagrieztiem kartupeļiem, pārkaisa ar rīvmaizi, pārlaista sviestu un cep cepeškrāsnī (250-280 oC) apmēram 15-20 minūtes. Izrotā ar zaļumiem vai citrona šķēlītēm

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi