Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju sacepumsiii

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg sama gaļas, līdaku vai karpu
  • 600 g ar mizu vārītu kartupeļu
  • Sāls
  • 300 zivju mērces
  • Rīvmaize
  • 50 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sagriež gabalos, saliek ietaukotā porciju panniņā vai "pīlē", apliek ar novārītiem, šķēlēs sagrieztiem kartupeļiem, pārkaisa ar rīvmaizi, pārlaista sviestu un cep cepeškrāsnī (250-280 oC) apmēram 15-20 minūtes. Izrotā ar zaļumiem vai citrona šķēlītēm
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas