Zivju galertsii

Sastāvdaļas

  • 0.8 kg vārītas zivis bez asakām
  • 2 cieti vārītas olas
  • Pētersīļu zaļumi
  • Konservēti zaļie zirnīši un citronu šķēlītes, Zivju buljons, kam pielikts uzbriedināts želantīns (uz 1 l buljona 30-40 g. želantīna), vai buljons, kas vārīts no teļa kājām

Pagatavošana

1 min.
  1. Rievainu formu izskalo ar vārītu aukstu ūdeni, ielej 0,5 cm biezu kārtu recējošā buljona, sarecina. Virs tā liek rotājumu: olu šķēlītes, pētersīļu zaļumus, zirnīšus vai plānas citronu šķēlītes, atkal pārlej ar buljonu, sarecina. Virsū liek glītos gabaliņos sadalītu zivi. Pārlej buljonu, sarecina; izgāž no formas uz lēzena trauka, pasniedz ar dārzeņu salātiem, mārrutkiem.
  2. Šādā veidā var pagatavot jebkuras zivs galertu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi