Zivju buljonsii

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Uz 500-600 g zivju
  • Pa 1 pētersīļa un selerijas saknei
  • Vienu sīpolu
  • Vienu lauru lapu
  • 3 -4 melnos pipargraudus
  • Sāli pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Porciju gabalos sagrieztas, sagatavotas zivis ieliek katlā, uzlej aukstu ūdeni un vāra. Kad ūdens uzvārījies, rūpīgi nosmeļ putas, pēc tam pieliek sāli, garšvielas, sagrieztas garšsaknes un sīpolu. Samazina uguni- šķidrumam tikko manāmi jāvārās; zivis vāra 25-30 minūtes, līdz tās gatavas. Zivju gabalus uzmanīgi izņem no novārījuma, bet galvas un astes vāra vēl 15- 20 minūtes. Pēc tam buljonu izkāš.
  2. Ja lieto zivis kurām ir piegarša, garšvielu daudzumu ieteicams dubultot, vārot var pievienot sālītu gurķu miziņas.
  3. Vārot treknas zivis, periodiski jānosmeļ uzpeldējušie tauki

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi