Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zivju buljonsii

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Uz 500-600 g zivju
  • Pa 1 pētersīļa un selerijas saknei
  • Vienu sīpolu
  • Vienu lauru lapu
  • 3 -4 melnos pipargraudus
  • Sāli pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Porciju gabalos sagrieztas, sagatavotas zivis ieliek katlā, uzlej aukstu ūdeni un vāra. Kad ūdens uzvārījies, rūpīgi nosmeļ putas, pēc tam pieliek sāli, garšvielas, sagrieztas garšsaknes un sīpolu. Samazina uguni- šķidrumam tikko manāmi jāvārās; zivis vāra 25-30 minūtes, līdz tās gatavas. Zivju gabalus uzmanīgi izņem no novārījuma, bet galvas un astes vāra vēl 15- 20 minūtes. Pēc tam buljonu izkāš.
  2. Ja lieto zivis kurām ir piegarša, garšvielu daudzumu ieteicams dubultot, vārot var pievienot sālītu gurķu miziņas.
  3. Vārot treknas zivis, periodiski jānosmeļ uzpeldējušie tauki
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas