Uz restēm ceptas zivisi

Sastāvdaļas

  • 1 kg iztīrītu, nomazgātu, nosusinātu zivju, viena glāze miltu
  • Sāls
  • Citrona sula vai etiķis
  • 100 g ar sviestu sajauktas eļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zandartu, sīgas vai citas zivis sagriež gabalos, apsāla, pārslauka ar citrona sulu, apvīļā miltos, iemēc sviesta un eļļas maisījumā, cep uz restēm (uz oglēm). Cepšanas laikā zivis reizēm ieziež ar kausētu sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi