Pica ar zivi un avokadoi

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Milti 250 gr
  • Sviests 50 gr
  • Raugs 25 gr
  • Olas 2 gab
  • Piens ½ glāze
  • Cukurs 2 tējkarotes
  • Pildījumam
  • Mencas fileja 600 gr
  • Reņģu fileja eļļā 30 gr
  • Krabji 100 gr
  • Sulīgi avokado 3 gab
  • Lapu salāti 1 galviņa
  • Dārza krese 1 saišķis
  • Sīpols 1 gab
  • Augu eļļa 2 ēdamkarotes
  • Etiķis 3 ēdamkarotes
  • Baltvīns ¼ glāze
  • Sāls
  • Lauru lapa
  • Pipari
  • Cukurs 1 tējkarote

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavo rauga mīklu. Izrullē un izklāj ar taukiem ieziestā cepešplātī. Mencas fileju novāra 1 litrā ūdens, pievienojot sāli, piparus, lauru lapu un 1 ēdamkaroti etiķi. Atdzesē. Salātus un kreses nomazgā, lapas atdala un saplucina. Apslaka ar pāri palikušo etiķi. Sīpolu un reņģes fileju smalki sagriež.
  2. Avokado nomizo, izņem kauliņus un sagriež šķēlītēs. Pārlej ar baltvīnu un atstāj uz 15 minūtēm. Uz mīklas liek salātus, tad zivis un krabjus. Pārkaisa sīpolus, rotā ar avokado šķēlītēm. Pārlej ar eļļu. Cep karstā krāsnī apmēram 20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi