Lasis majonēzēii

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaiga laša
  • Pipari
  • Lauru lapas
  • 3 sīpoli
  • Nedaudz cukura
  • Etiķis vai citrona sula
  • Sāls pēc garšas
  • Citrons
  • ½-¾ glāzes majonēzes

Pagatavošana

1 min.
  1. Lasi izķidā, noskalo, nosusina. Sagriež (ar visām zvīņām) glītos gabaliņos vāra garšvielu ūdenī apmēram 15-20 minūtes. Vārīšanas laikā šad tad pielej aukstu ūdeni un etiķi, pievieno nedaudz cukura un sāli. Pēc 20 minūtēm katliņu liek uz pavarda malas, kamēr lasis pilnīgi atdziest. Atdzisušam noloba zvīņas, kārto glītos traukos, pārlej majonēzi, pārliek ar citrona vēdeklīšiem. Līdzīgi var sagatavot karpas, plaužus, karūsas, zandartus, sīgas, foreles u.c

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi