Kūpinātas mencas salātiii

Sastāvdaļas

  • 500 g kūpinātas mencas
  • 2 āboli (neskābi)
  • 2 skābi gurķi
  • 3 tomāti
  • 2 ēdamkarotes sagrieztu sīpolloku
  • ½ glāzes augu eļļas
  • 2 tējkarotes sinepju
  • 2 tējkarotes cukura
  • 3 ēdamkarotes galda etiķa
  • Naža gals malto melno piparu
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi attīra no ādas un asakām, sagriež kubiņos, tāpat sagriež ābolus, gurķus, tomātus (sēklas iepriekš izņem), pievieno sīki sagrieztus lokus un aplej ar aso mērci.
  2. Mērces sagatavošana.
  3. Labi sajauc sinepes ar cukuru, pa lāsītei pievienojot eļļu. Kad izveidojas viendabīga masa, pieber piparus, pakāpeniski pielej etiķi un pieliek sāli

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi