Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Foreles fileja ar kuskusa un harisa merciii

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 foreles fileja
  • 3 mazie astoņkājīši
  • 50 g kuskusa
  • 100 g vistas buljona
  • Svaigi zaļumi (pētersīlis, baziliks un estragons)
  • 1 citrona miza un sula
  • Harisa mērcei
  • 1 grilēta paprika
  • 2 saulē kaltēti tomātiņi
  • 1 ķiploka daiviņas
  • 50 g olīveļļas
  • 1 čili pipars
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāra buljonu un pārlej kuskusam. Trauku nosedz un atstāj uz 10 min.
  2. - Pēc 10 min. pievieno citrona miziņu un citrona sulu, visus sakapātos zaļumus.
  3. - Foreles fileju cep uz sakarsētas pannas kopā ar astoņkājīšiem. Liek virsū uz gatavā kuskusa.
  4. Harisa mērces pagatavošana
  5. Olīveļļā ieliek grilēto papriku (notīrītu, bez sēklām), tomātus (sagrieztus), ķiploka daiviņas un izsēklotu čili piparu. Visu uzkarsē uz lēnas liesmas apm. 10 min. Tad noņem no uguns un samaļ virtuves kombainā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas