Zivju pīne

Sastāvdaļas

  • 120 g Lasis svaigs
  • 120 g Āte
  • 200 g Brokoļi
  • 150 g Puķkāposti
  • 50 g Cukini
  • Upes vēzis viens
  • Holandes mērce (uz 1 litru)
  • 180 g olas dzeltenums
  • 600 g sviests
  • 150 g zivju buljons
  • 50 g baltvīns
  • 2 g citrons
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Atlaidināt ātes fileju, nomazgāt zem auksta ūdens.
  2. Laša fileju izmazgāt.
  3. Abas filejas sagriezt gareniski šķiedrām strēmelēm (1.5x1.5x10 cm) un sapīt bizītēs.
  4. Liek tvaicēt, pieliek sāli, piparus, sīpolus, burkānus.
  5. Otrā katlā tvaicē dārzeņus – brokoļus, puķu kāpostus, cukinī.
  6. Vāra līdz gatavībai.
  7. Dekorē ar citronu, olīvēm, maurlociņu, zaļumiem, selerijas kātiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi