Ceptas zivis ar sieruii

Sastāvdaļas

  • ¼ glāze sviesta
  • 1 mazs sakapāts sīpols
  • 2 ēdamkarotes parasto miltu
  • ½ tējkarote sāls
  • ½ tējkarote piparu
  • 2 glāzes piena
  • 2 mārciņas zivju filejas (paltusi, pikšas vai mencas)
  • 1 glāze sarīvēta Čedaras vai Ementāles siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Iesmērē vidēja lieluma cepešpannu, noliek malā. Uz vidējas uguns vidēja izmēra pannā izkausē sviestu, pievieno sīpolu un sutina, kamēr masa ir mīksta. Iemaisa miltus, sāli un piparus, un karsē 1 minūti. Pakāpeniski pievieno pienu. Karsē, bieži apmaisot, kamēr sabiezē. Noņem no uguns. Uzlej nedaudz mērces uz sagatavotās cepešpannas. Uzliek zivis uz cepešpannas un atlikušo mērci pārlej zivīm. Pārklāj ar sieru un cep 25 līdz 30 minūtes, vai kamēr zivs viegli sadalās. Paredzēts 4-6 porcijām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi