Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ceptas zivis ar sieruii

2006. gada 22. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Iesmērē vidēja lieluma cepešpannu, noliek malā. Uz vidējas uguns vidēja izmēra pannā izkausē sviestu, pievieno sīpolu un sutina, kamēr masa ir mīksta. Iemaisa miltus, sāli un piparus, un karsē 1 minūti. Pakāpeniski pievieno pienu. Karsē, bieži apmaisot, kamēr sabiezē. Noņem no uguns. Uzlej nedaudz mērces uz sagatavotās cepešpannas. Uzliek zivis uz cepešpannas un atlikušo mērci pārlej zivīm. Pārklāj ar sieru un cep 25 līdz 30 minūtes, vai kamēr zivs viegli sadalās. Paredzēts 4-6 porcijām.
Uz augšu