Ceptas zivisii

Sastāvdaļas

  • Zandarts, līdaka vai 900g
  • Gatava zivju fileja 680g
  • Sīpoli 200g
  • Margarīns 35g
  • Olas 2½gab
  • Sausiņi 25g(saberzti)
  • Pētersīļi 45g
  • Kviešu milti 35g

Pagatavošana

1 min.
  1. Nogriež zivs fileju, var izmantot arī gatavu. Fileju izklapē 0,5 cm biezā slānī. Olas novāra, atdzesē, sagriež, tāpat sagriež pētersīļus un samaisa ar olu un iepriekš apceptiem sīpoliem. Ar karoti liek pildījumu izklapētās filejas malā un uzrullē tādu trubiņu, kurai ārējo maliņu nedaudz piespiež. Apvārta sausiņos un cep sakarsētā taukvielā no visām pusēm brūnus. Pasniedz ar dārzeņu piedevām, piena mērci

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi