Ar siļki medū pildīti tomāti

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma tomāti
  • 2 ēdamkarotes biezpiena
  • 1 ēdamkarote jogurta
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • ½ sālītas siļķes filejas
  • 50 g ūdens
  • ½ tējkarotes citronskābes
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 lauru lapa
  • 5 smaržīgie pipari
  • 2 krustnagliņas
  • 1 ēdamkarote medus

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķes fileju nomērcē aukstā ūdenī. Pagatavo marinādi: verdošam ūdenim pievieno lauru lapu, piparus, krustnagliņas, cukuru un pavāra 2 minūtes.
  2. Siļķes fileju sagriež gabaliņos, kārto traukā, pārlej ar marinādi un liek uz dienu ledusskapī. Stundu pirms tomātu pildīšanas siļķes gabaliņus izņem no marinādes un pārlej ar medu.
  3. Tomātiem nogriež galu, izņem mīkstumu, sasmalcina un labi sajauc ar biezpienu, jogurtu un majonēzi. Masu pilda tomātos. Virsū liek siļķes gabaliņus

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi